Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

Verhuursoftware die zorgt voor efficiëntie en rendement

Bent u op zoek naar software voor uw bedrijf?
Of wilt u met nieuwe verhuursoftware uw bedrijf efficiënter laten werken?
En wilt u met goede software ook graag controle en overzicht bewaren over heel uw bedrijf?

 

Goede software is niet meer weg te denken in de verhuur. En het belang hiervan zal zeker nog toenemen. Als verhuurbedrijf is het dan ook belangrijk dat u kiest voor een betrouwbaar en toekomstgericht platform, waarmee u veilig en stabiel kunt groeien. Onze verhuursoftware is zo een zeer goede oplossing.

De bedoeling van onze software is om te zorgen voor efficiëntiewinst, kostenreducties en goede klantenservice. En dat realiseert u door te werken met 1 overkoepelend systeem dat alle afdelingen aanstuurt en voor transparantie zorgt.

Onze verhuursoftware heeft modules voor elke afdeling, van offerte tot boekhouding. En in tegenstelling tot aparte softwarepakketten gebruikt onze oplossing slechts 1 databank. Deze databank verdeelt de gegevens, vermijdt onnodig werk en stemt alle activiteiten goed op elkaar af. En dat betekent efficiëntiewinst plus goede service aan uw klanten.

Daarnaast staat onze verhuursoftware ook voor gebruiksvriendelijkheid, productiviteit en goede rapportering.

Onze verhuursoftware voor verkoop, planning en administratie is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat betekent zeer degelijke, toekomstgerichte software waarmee u performant kunt werken. Onze software werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de verhuur. Bovendien is onze verhuursoftware ook gebouwd volgens ISO:9001. Want we leveren graag topkwaliteit voor uw branche!

rental offimac clients

Krachtige, kant-en-klare verhuursoftware die uw administratief werk verlicht

Dat is inderdaad de doelstelling van goede verhuursoftware. Want goede software moet uw bedrijf doeltreffend ondersteunen. Zodat u minder administratie moet doen. En dat u daardoor geld bespaart. Want niemand houdt van onnodige administratie voor zijn bedrijf.

Ons pakket is ook perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Work en Outlook. En dat maakt onze oplossing ook erg gebruiksvriendelijk. Vanuit onze verhuursoftware kan u makkelijk data overzetten naar Word en Excel, en ze daar verder bewerken. En omdat heel veel mensen dagelijks met Office werken is zulke link ook een zeer grote troef.

Dit systeem boost de productiviteit van uw medewerkers. Mensen zullen meer kunnen doen in minder tijd. Want dat bespaart uw bedrijf geld. Dankzij krachtige rapporten behoudt u bovendien overzicht. En kan u kort op de bal spelen. 

Een ander groot pluspunt is de opbouw van de schermen en modules. Want al de modules van onze verhuursoftware zien er hetzelfde uit. En daardoor zijn uw gebruikers er ook snel mee vertrouwd. Want overschakelen tussen modules is eenvoudig. En er zit ook eenzelfde logica in elke module. Zodat het makkelijk is om er mee te werken. En heel deze opbouw is positief voor de productiviteit en efficiëntie van uw verhuurbedrijf.

 

De verhuursoftware van Offimac is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En speciaal voor de verhuur ontwikkelden wij specifieke verhuurmodules die we aan Business Central toevoegen. Zodat u 1 samenwerkend softwaresysteem voor de verhuur krijgt. En dit systeem kan u uitbreiden met nog meer software zoals planningssoftware, documentbeheer en apps, waarover u onderaan meer leest.

Onze verhuursoftware  vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van calculatie tot factuur. En dat is een grote troef van onze software voor bouw. Want het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij hun job efficiënt kunnen doen. Want onze software bevordert de efficiëntie en productiviteit. En het zorgt er voor dat bouwfirma’s kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze verhuursoftware:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

Mobiele verhuursoftware is de norm vandaag de dag. En voor ons evident.

Offimac verhuursoftware is ontwikkeld voor moderne verhuurbedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Want de verhuur is mobiel. En veel van de documenten en administratie gebeurt bij klanten. Onze verhuur software kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau gebruikt u waarschijnlijk het liefst een laptop, PC of tablet. En onderweg kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

U kan onze verhuursoftware zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die u heeft. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze verhuursoftware zich aan al naargelang de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat u niet moet zoeken. 

Dus als u zoekt naar sterke en mobiele software voor verhuur, dan zit u goed bij ons en Microsoft. Want samen vormen wij een ijzersterke combinatie!

In de verhuur begint veel van de contracten bij menselijke relaties en offertes. En die wil men goed kunnen beheren.

In onze verhuursoftware vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt bedrijven om hun commerciële relaties, contacten en opportuniteiten goed te managen.

Met de marketingmodule kunt u ook campagnes versturen en opvolgen. En voor commerciële mensen is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de bestekken, contracten en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses, statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

En na CRM komen er nieuwe modules voor andere afdelingen aan bod.

Aan onze mobiele verhuursoftware kunnen wij sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

 • Verhuurplanning
 • Planning van machines en mensen
 • Transportplanning
 • Serviceplanning
 • GANTT planning

Naast administratie en planning willen verhuurbedrijven ook een goede opvolging van de zaken hebben. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze verhuursoftware ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten.

Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

Dit zit er in de verhuurmodule van onze verhuursoftware:

 

 • Verhuur items & contracten: objecten, verbruiksartikelen, …
 • Korte en lange termijn verhuur
 • Projectmatige verhuur (optioneel)
 • Kalenders, reservatie & planning
 • Verbruik en tellers
 • Aankoop, logistiek, magazijnen, transport
 • Historieken
 • Activabeheer en verkoop van activa
 • Sterke rapporten en statistieken
 • Documentbeheer
 • Link met services module en andere Offmac modules (optioneel)

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt meerwaarde en toekomstvisie voor de verhuur

Omdat onze verhuursoftware steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in de verhuur. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een leverancier die toekomstvisie en zekerheid biedt. Samen bieden wij zeer goede verhuursoftware, die zeer toekomstgericht en bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun bedrijf krijgen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office en integreert zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Daardoor is het ook een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. En het zijn stuk voor stuk toepassingen waarmee ze graag zullen werken. Want zij voelen herkenbaar aan.

Onze Business Central verhuursoftware is ook flexibel in gebruik. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software is schaalbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk verhuurbedrijf van klein tot groot!

Om meer te zien over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar de pages over Business Central op deze site.

Ontdek hier meer over de voordelen van onze verhuursoftware

De meerwaarde van de verhuursoftware van Offimac is dat wij specifieke functionaliteiten kant-en-klaar hebben. Zoals functies voor calculatie, verhuurbeheer, planning, services, personeelsbeheer en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren. En dit alles maakt onze verhuursoftware ook zeer compleet, betrouwbaar en toekomstgericht.

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze verhuursoftware:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Offimac en Microsoft zijn een zeer goede keuze voor uw software voor verhuur

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor verhuur werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de verhuursector zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan. Daarnaast hebben wij een schat aan expertise in huis. En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare oplossingen. Want dat is wat klanten willen.

 

Andere oplossingen voor de verhuur die u kunt aansluiten bij onze verhuursoftware

Wij leveren digitale totaaloplossingen. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de verhuurbranche inzetten:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Verhuur software

Software bedrijven

Software verhuur

Verhuur branche

Wat ook nog interessant om weten is over onze verhuursoftware

Onze verhuursoftware is herkenbaar en gebruiksvriendelijk

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software. En Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer herkenbare Microsoft-oplossing. Dat vergemakkelijkt het werken. En het doet gebruikers zich op hun gemak voelen. Zodat zij productiever zijn. 

Continuïteit en innovatie is verzekerd bij ons

Onze verhuursoftware is gebaseerd op Business Central van Microsoft. En Microsoft staat borg voor innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen. Zodat u gerust kunt zijn over de toekomst van uw verhuursoftware!  

De integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

De Offimac verhuursoftware integreert naadloos met Word en Excel. En zorgt er voor dat u makkelijk informatie tussen ons pakket en Office kunt uitwisselen. En vermits meer dan 90% van alle bedrijven Office gebruikt is dat zeer handig. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt verkocht en ondersteund in meer dan 190 landen

Microsoft verkoopt Business Central in 190 landen. En de software wordt boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen van al die landen. Onze verhuursoftware, met Business Central als basis, is dan ook niet alleen geschikt voor Belgische of Nederlandse bedrijven. Het is ook zeer geschikt voor verhuurbedrijven met internationale ambities in andere landen dan Benelux. 

Wereldwijd de meest verkochte ERP-software voor kleine en middelgrote bedrijven

Met meer dan 160.000 klanten wereldwijd is Business Central wereldwijd ook de meest verkochte ERP bedrijfssoftware voor KMO en MKB. En dat is een zeer stabiele klantenbasis die zeer groot is. Het grote voordeel hiervan is dat het voor Microsoft en partners interessant is om te blijven innoveren en investeren in dit pakket. Want er is voldoende kritische massa en de garantie van inkomsten voor Microsoft. En klanten zijn hierdoor ook zeker voor de toekomst. En zij kunnen gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten voor hun software. Want “massa is kassa” geldt ook voor software. 

Verhuursoftware van 1 tot 250 gebruikers

Onze oplossing is inzetbaar in elk klein tot middelgroot verhuurbedrijf. En klanten kunnen dus ook zonder beperking doorgroeien met onze software. We hebben ook klanten met honderden gebruikers. Dus u kan gerust stevig groeien met dit digitaal systeem.  

1 platform voor al uw firma’s en activiteiten, ook voor andere bedrijven dan verhuur

U kan met ons pakket een onbeperkt aantal bedrijven aansturen. En daardoor kan u makkelijk kosten delen tussen uw eigen bedrijven, het overzicht behouden en uw processen standaardiseren. Het hoeven het allemaal verhuurbedrijven te zijn. U kan onze verhuursoftware ook inzetten voor andere firma’s en bedrijfsactiviteiten. En zeker ook voor managementvennootschappen, immobiliën en servicebedrijven bijvoorbeeld. 

Ruime keuze aan modules en extra apps, dit is de verhuursoftware met het meest ruime aanbod op de markt

Elk verhuurbedrijf kan dus heel flexibel haar eigen digitaal systeem naar wens samenstellen. Er zijn niet alleen de vele apps die we zelf in de aanbieding hebben. In de store van Microsoft zijn er bovendien heel wat extra apps te krijgen. Bovendien kunnen klanten met Microsoft PowerApps ook zelf apps bijmaken. En ook dat is interessant. Wij hebben dus ook het meest ruime gamma. En daar zijn andere pakketten heel erg jaloers op! 

Kan lokaal en in de cloud

Onze verhuursoftware kan u lokaal op eigen servers in uw bedrijf installeren. En u kan dat ook in de cloud doen als u dat verkiest. Onze oplossing is dus ook een flexibel systeem dus! Want bent niet afhankelijk van de cloud of servers.