Office 365: Office en Microsoft software in de cloud, overal


Office 365 is gemaakt voor uw bedrijf!
Het bekende Office-pakket plus vernieuwde functies om beter samen te werken.
Beter samenwerken, overal en met elk device!

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot uw Office, met de gekende programma's Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daar bovenop biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda's, video- en chatvergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. Graag een snelle kennismaking met Office 365, bekijk dan even onderstaand filmpje:

.


Office 365, uw persoonlijk portaal

Waar zit nu net de kracht van Office 365? Wel Office 365 is een persoonlijk online portaal en uw toegang tot de Microsoft cloud. Dankzij een online inlog komt u op uw portaal waarin u (al naargelang uw abonnement) kan kiezen voor het gebruik van programma's zoals Microsoft Office, SharePoint, Skype for Business en andere apps. Het spreekt voor zich dat sommige mensen bepaalde apps meer zullen gebruiken dan anderen. Maar Office 365 is dat persoonlijke platform dat het werken voor u ontzettend gemakkelijk maakt op de manier die bij u past. Het laat u toe om ook nog eens ontzettend snel en transparant samen te werken met uw collega's en dit vanop het device naar uw keuze.


Uw office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent,
met de Office-toepassingen beschik je altijd en overal over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma's. U leest het goed, je kan altijd en overal zowel vanop je pc/Mac,
je iOS-, Android™- of Windows-apparaat werken
 en ook nog eens realtime informatie met anderen delen.

.
Hulpmiddelen om het teamwork te verbeteren


Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. 
En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, 
kun je deze altijd en overal met mensen binnen 
en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor 
meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda's en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

.

Het hulpmiddel voor de professional

Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijk e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die gemakkelijk te maken zijn. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma's, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.


Alle mogelijkheden op een rijtje

  • Word: Bekijk, bewerk en maak documenten terwijl je onderweg bent en open ze op elk moment op je mobiele telefoon of tablet. Werk probleemloos vanaf elke locatie. Met de Word Mobile-app heb je Office altijd bij de hand.
  • Excel: Bekijk, bewerk of maak spreadsheets vanaf elke locatie. Ga snel aan de slag met vertrouwde navigatie en formules en houd tegelijkertijd dezelfde opmaak op al je apparaten. Met de Excel Mobile-app heb je Office altijd bij de hand.
  • Outlook: De professionele e-mail en agenda-app die je helpt bij te houden wat belangrijk is. Met een krachtiger Postvak IN, doe meer met robuuste, krachtige functies die je helpen je te concentreren op de e-mailberichten die belangrijk zijn. Sneller en beter werken met Office-bijlagen. Alles-in-één agendabeheer, beheer en deel je agenda, plan vergaderingen en krijg herinneringen.
  • Powerpoint: Bekijk, bewerk of maak krachtige presentaties waar je ook bent met intuïtieve aanraakfuncties die speciaal zijn ontworpen voor telefoons en tablets. Open je presentaties in de cloud en op al je apparaten. Met de PowerPoint Mobile-app heb je Office altijd bij de hand.
  • OneDrive: Open je bestanden overal en vanaf elk apparaat met Microsoft OneDrive. Deel en werk samen met iedereen die je kent, zowel zakelijk als privé.
  • Sharepoint: Geef personen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.
  • Yammer: Bespreek ideeën, deel updates en krijg via crowdsourcing antwoorden van collega's overal ter wereld. Yammer biedt uw team een snellere en slimmere manier om verbinding te maken en samen te werken binnen uw bedrijf.
  • OneNote: Geef notities vorm met punten die u overneemt uit een e-mailbericht in Outlook, of sluit een Excel-tabel in. Laat al uw favoriete Office-toepassingen samenwerken, zodat u meer voor elkaar krijgt.
  • Sway: Maak en deel interactieve rapporten, presentaties, persoonlijke verhalen en meer.
  • Delve: Met Delve kunt u in Office 365 de gegevens vinden die op dat moment waarschijnlijk het meest interessant voor u zijn. Vind informatie over mensen, en door mensen, en help anderen u te vinden.


De prijzen van de verschillende Office 365 abonnementen

Office 365 is niet enkel op maat en wens van iedere gebruiker maar is ook nog eens op maat van ieders budget. Voor meer info: aarzel niet om ons te contacteren via ons contactformulier.
Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics