Goed en goedkoop documentbeheer, het kan met document capture


De stroom van documenten bestrijden?
Alles rechtstreeks in Microsoft Dynamics verwerken?
Ontdek dan de beste en de meest uitgebreide oplossing voor het scannen van facturen en documenten!

Document Capture is de beste en de meest uitgebreide oplossing voor het scannen van facturen en andere documenten, en deze te verwerken in Microsoft Dynamics. Het is de enige oplossing op de markt die een automatische registratie van documenten, OCR-data-extractie, een geavanceerde stroom van goedkeuringen en een full-text doorzoekbaar digitaal archief aanbiedt. Bovendien wordt alles rechtstreeks verwerkt in Microsoft Dynamics. Continia's Document Capture is gecertificeerd door Microsoft en is eenvoudig in gebruik! Neem alvast een kijkje aan de hand van onderstaand filmpje:.

.


U WILT GRAAG ALLES WETEN OVER DOCUMENT CAPTURE?

GENOEG VAN TYPEN?

Facturen en andere documenten worden geanalyseerd en de gegevens worden automatisch gelezen uit de gescande afbeelding. Document Capture gebruikt vooraf gedefinieerde document templates om de gegevens in de juiste velden in Microsoft Dynamics te plaatsen. Nieuwe templates worden voortdurend gegenereerd en u kunt deze makkelijk wijzigen door tekst op de gescande afbeelding te markeren en aan de juiste velden te koppelen.

MATCH INKOOPORDERS

Document Capture bevat een geavanceerde set van functies voor het matchen van inkoopfacturen met bestaande inkooporders.

VERKOOPORDERS EN ANDERE DOCUMENTEN

Verkooporders worden standaard meegeleverd evenals inkoopfacturen. Met behulp van zeer configureerbare templates kunt u nieuwe document types en velden definiëren die relevant zijn voor uw bedrijf.

SLEEP EN PLAATSEN

Met Document Capture kunt u eender welk bestand of e-mail naar eender welk document in Dynamics slepen. Bijvoorbeeld, bij de goedkeuring van inkoopfacturen, kunt u de oorspronkelijke inkoop offerte van de leverancier, e-mail over bijzondere voorwaarden, enz. eraan vasthechten.

DOORZOEKEN VAN VOLLEDIGE TEKST

Alle PDF-documenten worden volledig geïndexeerd in Dynamcis, waardoor het mogelijk is om een volledige tekst te doorzoeken via gegevens van het document - niet enkel de gegevens die worden opgevangen en gebruikt in Dynamics. 
INDICATIEVE PRIJZEN: op aanvraag

Online demo?

ANDERE software VOOR DOCUMENTBEHEER:

MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT en SHAREPOINT ONLINE

Microsoft Office SharePoint is een zeer vaak geciteerde oplossing voor documentbeheer.

SharePoint is een zeer interessante oplossing voor tal van behoeften. Het is een portaal of centrale plaats van waaruit u digitale processen, softwares en informatiestromen kan aansturen, zowel intern als extern. Maar belangrijk om weten is dat SharePoint een basisplatform is waar u als gebruiker vaak veel functionaliteiten of toepassingen extra moet inbouwen, omdat het er in standaard niet in zit. Klanten zijn daardoor ook heel vaak ontgoocheld dat er bij SharePoint veel maatwerk en diensten komen kijken ...

Hogerstaande software voor documentbeheer kan perfect ingebouwd worden in een Microsoft Office SharePoint portaal. Op die manier kan u de kracht van elk van beide oplossingen optimaal benutten, zonder veel maatwerk.

U kan bij onze firma ook terecht voor SharePoint-oplossingen (zie meer info op deze site).

 

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux