Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

Software voor verhuurbedrijven die u efficiënt helpt werken

Bent u op zoek naar een software voor verhuurbedrijven?
Want u wilt uw bedrijf efficiënter laten werken?
En wilt u dit graag doen met 1 pakket waarmee u heel uw bedrijf kunt aansturen?

 

Dan zijn wij uw partner!

Want door het implementeren van onze software voor verhuurbedrijven kan u de efficiëntie van uw bedrijf verhogen door minder administratie. En daarmee kan u natuurlijk ook de kosten reduceren. Wat op zijn beurt leidt tot meer winst. Daarom is goede software een must vandaag de dag.  Dus laat u inspireren door onze software voor verhuur bedrijven!

Want wij hebben veel kant-en-klare software voor verhuurbedrijven. En we hebben meer dan 40 jaar praktijkervaring

rental offimac clients

Krachtige software voor verhuur van A tot Z

Onze software voor verhuurbedrijven is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En meer specifiek op het Business Central softwareplatform. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor KMO-bedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor verhuurbedrijven bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat van de verhuur ingericht is. En veel kant-en-klare functionaliteiten bevat die u snel in gebruik kunt nemen. Zodat maatwerk niet nodig is. En u snel kunt schakelen door een kortere implementatietijd. Bovendien kunt u onze software voor verhuurbedrijven makkelijk uitbreiden met onze andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer. Want ook dat zijn bouwstenen voor een goed digitaal systeem.

De Offimac software voor verhuurbedrijven ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Ons softwaresysteem vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor verhuurbedrijven is een geïntegreerde oplossing voor KMO-bedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bedrijven kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor verhuurbedrijven:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

Onze software voor verhuurbedrijven is modern, mobiel en modulair opgebouwd

Als u software voor verhuurbedrijven wil implementeren in uw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen binnen uw bedrijf gerealiseerd worden. U kan kiezen voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van uw bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas als al uw afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan u dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al uw afdelingen aan te sturen. Want zulke oplossing biedt grote voordelen.

Daarnaast is het vandaag de dag ook een absolute must dat software voor verhuurbedrijven mobiel is. Want meer en meer werk gebeurt mobiel. 

Onze software voor verhuurbedrijven is ontwikkeld voor moderne bouwbedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u op de baan kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want veel medewerkers zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software voor verhuurbedrijven zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Twaalf voordelen van onze software voor verhuurbedrijven

Onze software voor verhuurbedrijven is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor verhuurbedrijven:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Offimac en Microsoft zijn de beste partners voor software voor verhuurbedrijven

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor bouwbedrijven zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd. Wij kennen de verhuur. En we luisteren al meer dan 40 jaar naar klanten hoe we hen vandaag en morgen kunnen helpen.

Andere ICT-oplossingen die u kunt aansluiten bij onze toepassingen voor de verhuur

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de verhuursector. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel van onze aanpak is dat dit zorgt voor kwaliteit. En dat het bouwbedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Verhuur software

Software bedrijven

Software verhuur

Verhuur branche