software voor dienst na verkoop

U bent op zoek naar software voor uw dienst na verkoop?
U wilt uw grip & controle binnen uw dienst na verkoop verhogen?
U wil uw kosten reduceren met software voor dienst na verkoop?

Zoals alle bedrijven in uw sector bent u ook op zoek naar de efficiëntst mogelijke werking voor dienst na verkoop. Meer grip, overzicht controle enerzijds en lagere kosten anderzijds spelen hierbij een cruciale rol. Met 35 jaar ervaring in de ICT-sector kunnen wij, Offimac zijnde, concluderen dat het implementeren van software voor uw dienst na verkoop de juiste stap in de goede richting is. Met een ERP-oplossing, planningssoftware of één volledig geïntegreerd systeem zal u uw kosten kunnen verlagen en uw efficiëntie, grip, overzicht en controle kunnen verhogen.

SOFTWARE VOOR dienst na verkoop in actie

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics NAV, de basis voor onze software voor dienst na verkoop:

Meer beeldmateriaal over software voor  dienst na verkoop vindt u onderaan de pagina

software voor dienst na verkoop: voordelen

Software voor dienst na verkoop heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw projecten beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. Wanneer u voor software voor dienst na verkoop kiest kan u zelf kiezen of u voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen kiest of dat u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Ons advies aan uw adviesbureau is echter dat u met één geïntegreerd softwarepakket beschikt over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor adviesbureaus:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

artikel/prijsbeheer

Promoties

Financiën

Boekhouding

magzijn

Scanning

transporten

detailrapporten
...

Waarom software voor dienst na verkoop van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist 
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor dienst na verkoop
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Extra beeldmateriaal Microsoft Dynamics NAv

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx