Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

Software voor bouw die stevige fundamenten heeft

U bent op zoek naar software voor bouw?
Of wilt u met nieuwe bouwsoftware uw bedrijf efficiënter laten werken?
En wilt u met goede software voor bouw ook graag controle en overzicht bewaren over heel uw bedrijf?

 

Goede software is niet meer weg te denken in de bouw. En het belang hiervan zal zeker nog toenemen. Als bouwbedrijf is het dan ook belangrijk dat u kiest voor een betrouwbaar platform, waarmee u veilig en stabiel kunt groeien. Onze software voor bouw is zo een zeer goede oplossing.

Want bij software voor bouw wordt vaak eerst gedacht aan de calculatie. Maar er is veel meer. Ook planningssoftware, apps en documentbeheer kunnen de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. Zij zullen ook uw kosten reduceren. En zorgen dat u alles goed onder controle houdt. Maar goede software voor bouw is meer dan enkele toepassingen alleen … goede oplossingen voor de bouw zorgen er voor dat al uw software samenwerkt en verbonden is met elkaar. Zodat data en informatie vlot gedeeld kan worden. En u goede rapportering krijgt over alle toepassingen en afdelingen heen.

Onze software voor de bouw is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat betekent zeer degelijke, toekomstgerichte software waarmee u performant kunt werken. En waarmee u werven succesvol kunt aansturen. Onze bouwsoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO:9001. En na lange testen is het ook  gecertificeerd door Microsoft. Onze oplossing voldoet aan de strengste normen inzake techniek en support. En daardoor kreeg onze software ook de erkenning van Microsoft. Onze software voor de bouw is dus topkwaliteit voor uw branche!

rental offimac clients

Krachtige en kant-en-klare software voor bouwbedrijven

Inzake software voor bouw is er zeer veel mogelijk. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen en software naadloos op elkaar afstemt in de vorm van één geïntegreerd softwarepakket.

Voor de bouw ontwikkelden wij specifieke bouwmodules die we aan Business Central toevoegen. En die we met elkaar verbinden in de databank. Zodat u 1 samenwerkend softwaresysteem krijgt. En dat u dit u kunt uitbreiden met nog meer software zoals planningssoftware, documenten en apps.

Onze software voor de bouw vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van calculatie tot factuur. En dat is een grote troef van onze software voor bouw. Want het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij hun job efficiënt kunnen doen. Want onze software bevordert de efficiëntie en productiviteit. En het zorgt er voor dat bouwfirma’s kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor bouw:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

Mobiele software voor bouw is de norm vandaag de dag. En voor ons vanzelfsprekend.

Offimac software voor bouw is ontwikkeld voor moderne aannemers, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Want de bouw is mobiel. En veel van het werk, de planning en de administratie gebeurt liefst van al meteen op de werven. Onze bouwsoftware kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau gebruikt u waarschijnlijk het liefst een laptop, PC of tablet. En bent u op werven kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software voor bouw werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

U kan onze software voor bouw zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die u heeft. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze bouwsoftware zich aan al naargelang de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat u niet moet zoeken. 

Dus als u zoekt naar sterke en mobiele software voor bouw, dan zit u goed bij ons en Microsoft. Want samen vormen wij een ijzersterke combinatie!

In de bouw begint veel van de werken bij menselijke relaties en aanbestedingen. En die wil men goed kunnen beheren.

In onze software voor bouw vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt bouwbedrijven om hun commerciële relaties, contacten en opportuniteiten goed te managen.

Met de marketingmodule kunt u ook campagnes versturen en opvolgen. En voor commerciële mensen is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de bestekken, aanbestedingen en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses, statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

En na CRM komen er nieuwe modules voor andere afdelingen aan bod.

Aan onze mobiele software voor bouw kunnen wij sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

Naast administratie en planning willen bouwbedrijven ook een goede opvolging van de werven. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze software voor bouw ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt meerwaarde voor de bouw

Omdat onze software voor bouw steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in de bouw. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een leverancier die over 10-20 jaar zeker nog zal bestaan. Samen bieden wij zeer goede software voor bouw, die zeer toekomstgericht en bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun bedrijf krijgen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office en integreert zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Daardoor is het ook een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. En het zijn stuk voor stuk toepassingen waarmee ze graag zullen werken. Want zij voelen herkenbaar aan. En daarnaast staat Microsoft er voor garant dat het nieuwe technologie en innovatie zal blijven integreren.

Onze Business Central software voor bouw is ook flexibel in gebruik. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software voor bouw is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk bouwbedrijf van klein tot groot!

Ontdek hier meer over de voordelen van onze software voor bouw

De bouw begint bij klanten en calculaties, die leiden tot orders, vorderingsstaten en facturen. En hierbij komen ook aankopen, magazijnen, voorraden en logistiek kijken.

De meerwaarde van Offimac is dat wij specifieke functionaliteiten voor de bouw kant-en-klaar hebben. Zoals functies voor calculatie, projectbeheer, planning, services, personeelsbeheer, urenregistratie en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren. En dit alles maakt onze software voor bouw ook zeer compleet, betrouwbaar en toekomstgericht.

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze bouwsoftware:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Offimac en Microsoft zijn een zeer goede keuze voor uw software voor bouw

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de bouwsector zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan. Daarnaast hebben wij een schat aan expertise in huis. En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules en apps. Want dat is wat klanten willen.

 

Andere oplossingen voor de bouw die u kunt aansluiten bij onze software voor de bouw

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de bouw. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de bouw inzetten:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Software bouwsector

Bouw software

Bouw bedrijven

Software bouw