SOFTWARE VERHUUR materiaal IS ONZE TOEPASSING VOOR materiaalVERHUUR

U bent op zoek naar software voor verhuur van materiaal?
Want u verhuurt materialen en u wilt efficiënt werken?
Of u wilt meer grip en controle dankzij goede software voor materiaalverhuur?

Onze software voor verhuur van materiaal verhoogt de efficiëntie van uw bedrijf. En helpt u de kosten reduceren. Zij helpt u overtollige administratie en inefficiënt dubbelwerk te elimineren. Want dat is niet meer van deze tijd. Bovendien helpt zij u overzicht te behouden. En dat is wat goede software voor materiaalverhuur moet doen: zorgen dat u meer kan doen met minder. Zodat uw klanten meer tevreden zijn. En u meer rendement en dus winst kan maken.

Onze oplossing is een krachtige software voor elke materiaalverhuurder. Bovendien is het een moderne en mobiele software die u kan gebruiken vanop elk mogelijk toestel. Zowel op kantoor als onderweg. En dat is ook zoals goede software voor verhuur van materiaal vandaag de dag hoort te zijn: steeds inzetbaar.

Klik hier alvast op deze link voor meer detailinfo over onze oplossing voor uw branche.

ONZE SOFTWARE VOOR materiaalVERHUUR STEUNT OP MICROSOFT FUNDAMENTEN

Onze software verhuur van materiaal was vroeger gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. En het werd door ons uitgebreid met tal van specifieke kant-en-klare modules voor uw branche, zodat het 1 administratieve totaaloplossing vormde. Maar Dynamics NAV heet vandaag Business Central software. En dat zit in een nieuw, modern en mobiel kleedje. 

Om meer te weten over Business Central software en de kracht van dit platform voor onze software voor verhuur van materiaal, kan u kijken naar deze filmpjes:

.

.

.

WAT KAN ONZE SOFTWARE VOOR materiaalVERHUUR VOOR U DOEN?

Om de processen en administratie van uw bedrijf te verbeteren zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen toegepast worden. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt in de vorm van één geïntegreerd softwarepakket. Op die manier kan u maximale efficiëntiewinsten realiseren, kosten besparen, efficiënt uw klanten bedienen en overzicht op uw business behouden. In onze software voor verhuur van materiaal vindt u onder meer volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

VERHUURBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

MS PROJECT

NACALCULATIE
...

.

.

WAAROM SOFTWARE voor verhuur van materiaal VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Gespecialiseerde ERP en andere software
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEILIGE KEUZES

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden zoals internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. Onze software voor materiaalverhuur werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En onze oplossing is door Microsoft gecertificeerd. Met software voor verhuur van materiaal van Offimac zit u dus ook zeer veilig voor de toekomst en kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Want snel kunnen schakelen met een betrouwbare partner die hun branche kent, dat is wat klanten willen. En daarvoor kunnen zij rekenen op ons!


ONLINE DEMO?

ontdek hier MEER over onze OPLOSSINGEN:

ERP | CRM | Planning | Apps | Documentbeheer | SharePoint | Office 365 | Rapportering

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux