SOFTWARE VOOR VERHUUR MACHINES DIE UW ADMINISTRATIE VERMINDERDERT

U staat aan het hoofd van een machineverhuurbedrijf?
En u bent op zoek naar software voor machineverhuur?
Of u wilt weten hoe onze software de verhuur van machines efficiënter kan aansturen?

Dan heten wij u welkom bij Offimac! Ons bedrijf is al 40 jaar actief in software. En wij hebben gespecialiseerde software voor de verhuurbranche in huis. Wij kennen de machineverhuur. En wij weten hoe onze software voor verhuur van machines een meerwaarde voor verhuurbedrijven is. Dus laten we samen kijken wat we voor elkaar kunnen doen.


EEN INTRODUCTIE TOT ONZE SOFTWARE IN ENKELE FILMPJES, ZIE HIER MICROSOFT DYNAMICS

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics Business Central, wat de onderliggende basis voor onze software voor verhuur van machines is. Dynamics heet vandaag Business Central software. Zie hier alvast enkele filmpjes om kennis te maken met dit platform:

.

.

WAT ZIJN DE TROEVEN VAN OFFIMAC SOFTWARE VOOR MAchineVERHUUR?

De Offimac software biedt vele voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

KANT-EN-KLAAR

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

 

 

.

.

WIJ LEVEREN MOBIELE SOFTWARE VAN DE MODERNE GENERATIE!

Offimac software voor de verhuur van machines is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u elders kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software voor machineverhuur werkt op al deze toestellen, zodat dus ook steeds van overal kunt werken!

HUREN OF KOPEN, IN DE CLOUD OF LOKAAL, MET OF ZONDER MAATWERK: HET KAN ALLEMAAL

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software voor de machineverhuur is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

OFFIMAC EN MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEILIGE EN TOEKOMSTGERICHT KEUZES

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert heel veel. En het heeft zeer veel financiële middelen. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft. Dus bij ons kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw software voor machineverhuur!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN OFFIMAC VERHUURSOFTWARE EIGENLIJK?

Onze software voor verhuur van machines vermindert uw administratie, verbetert uw interne processen en helpt u kosten besparen. Zij zorgt ervoor dat alle afdelingen naadloos op elkaar afstemd worden door één geïntegreerd softwarepakket, zodat u zo weinig mogelijk administratie moet voeren. Onze geïntegreerde software voor verhuur machines is een totaaloplossing die zorgt voor de nodige informatiedoorstroming doorheen alle verhuurprocessen.

In onze verhuursoftware vindt u onder andere volgende modules:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

VERHUURBEHEER

PRIJSBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PROMOTIES

STOCK

MAGAZIJN/WMS

SCANNING
...

.

.

WAAROM SOFTWARE VOOR VERHUUR VAN machines van OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 40 jaar specialist in ERP
  •  To-the-point, kant-en-klare ERP software voor machineverhuur
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

ONLINE DEMO?

MEER weten over onze OPLOSSINGEN? klik dan op onderstaande links:

ERP | CRM | Planning | Apps | Documentbeheer | SharePoint | Office 365 | Rapportering

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen