Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ICT en software voor de bouw

Op zoek naar goede software voor uw bouwbedrijf?
Hebt u interesse in efficiëntie en zo weinig mogelijk administratie?
En bent u ook benieuwd hoe onze bouwsoftware en expertise een meerwaarde is voor bouwbedrijven?

 

Welkom op onze site dan! Want de beste software & ICT voor de bouw vindt u bij ons. Wij leveren kant-en-klare bouwsoftware. En wij zorgen voor volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z. Naast software hebben wij ook hardware, documentbeheer, rapporteringen en gespecialiseerde toepassingen voor de bouw. En bovendien zorgen wij er voor dat alles naadloos met elkaar samenwerkt. Zoals een goed bouwteam. En zoals het hoort.

Wij weten wat bouwbedrijven bezighoudt. En hoe wij bouwbedrijven goed kunnen automatiseren, stroomlijnen en opvolgen. 

rental offimac clients

Totaaloplossingen voor de bouw: dat is 1 van onze troeven

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de bouw. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel voor onze aanpak is het zorgt voor kwaliteit. En dat het bouwbedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de bouw inzetten:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Krachtige en kant-en-klare bouwsoftware voor al uw afdelingen

Onze bouwsoftware vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie vlot doorstroomt. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En efficiënt hun job kunnen doen. Want onze bouwsoftware is een geïntegreerde oplossing voor KMO-bouwbedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bouwondernemers en projectleiders kort op de bal kunnen spelen.

 

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook mat wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En zij willen op kantoor, thuis en op de werven met hun softwarepakket kunnen werken. Onze bouwsoftware zorgt daar voor. 

Via de links hieronder kan u meer ontdekken over enkele van de software die we voor de bouw in in huis hebben.

 

Software bouwsector

Bouw software

Bouw bedrijven

Software bouw

Voordelen van de ICT en software voor de bouw van Offimac

Onze bouwsoftware is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor de bouw. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor uw bouwbedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen