Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

Oplossingen die betrouwbaar en toekomstgericht zijn

Op zoek naar specifieke oplossingen?
Samen met ons eens kijken hoe we u kunnen helpen?
Of zijn er bijzondere toepassingen die u zoekt?

 

Wij leveren software, hardware en expertise voor bedrijven. En we zorgen voor volledig geïntegreerde ICT van A tot Z. Want bedrijven willen graag een partner die hen begeleidt in heel hun digitale ambitie. En die ook verder denkt. Wij zijn een partner die in de praktijk kan realiseren wat we in studies adviseren. En met 40 jaar ervaring beschikken we over een schat aan expertise hierin.

Onze oplossingen en aanpak zorgen voor een efficiënt resultaat

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor KMO’s zodat zij tijd, geld en kopzorgen besparen. En dat zij zeker zijn van goede oplossingen die samenwerken. Bovendien kunnen klanten heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner die de verantwoordelijkheid neemt. En ook dat is een groot pluspunt.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Wij geloven heel erg in Microsoft als de beste technologieleverancier voor onze klanten

Bij Offimac geloven we heel erg in Microsoft. Niet alleen omdat we 1 van de eerste Microsoft partners in België zijn. Ook omdat Microsoft een sterke speler met sterke oplossingen is. En wat vooral belangrijk is voor ons, is dat Microsoft zorgt voor continuïteit, innovatie en bedrijfszekerheid voor onze klanten. Want Microsoft is 1 van de grootste investeerders in ICT. Het innoveert zelf zeer veel. En het koopt oplossingen die het integreert met haar producten en portfolio. Zodat klanten ook in de toekomst nieuwe technologie en nog betere oplossingen voor hun bedrijf krijgen. 

In de wereld van vandaag is er zeer veel technologie beschikbaar. Maar een grote uitdaging is er voor zorgen dat alles samenwerkt. En dat alles nog beter wordt. In de ICT zal steeds nieuwe innovatie blijven ontstaan. Klanten willen goede en betaalbare oplossingen. En vooral samenwerking, stabiliteit en toekomstzekerheid voor de investeringen die ze reeds gedaan hebben. Slimme bedrijven kiezen voor stabiele, betrouwbare leveranciers voor de langere termijn.

Wij geloven dat Microsoft de beste garanties voor onze klanten biedt. En dat Microsoft zeker voor KMO-bedrijven de beste partner voor de toekomst is.

Laat u verrassen door onze Microsoft oplossingen!