Blockchain en ERP: al eens nagedacht over deze combinatie?

Blockchain is een hot topic in de wereld van IT. Velen denken bij blockchain automatisch ook aan bitcoin. Maar blockchain is veel meer. Hebt u ook al eens nagekocht over hoe blockchain in relatie tot ERP zou staan? Of hebben die 2 softwaresystemen eigenlijk wel iets met elkaar te maken? In dit artikel leggen we eerst meer uit over blockchain zelf. En daarna verkennen we een mogelijke samenwerking tussen blockchain en ERP. Lees er meer over.

Tags: ERP
Waarom ERP- en CRM-implementaties best niet te lang duren

Denkt u aan de implementatie van ERP of CRM bedrijfssoftware in uw onderneming? Prima idee! Hebt u ook al een idee hoeveel tijd u voor deze implementaties wil uittrekken? Hebt u al een plan van aanpak in uw achterhoofd? Lees hier waarom u best niet te lang doet over zulke implementaties van ERP, CRM of andere bedrijfssoftware.

Tags: ERP CRM
Voordelen van ERP en hoe een selectie maken?

De kernactiviteit van ons bedrijf is de implementatie van ERP software. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van ERP? En zijn er ook nadelen en ERP? Hoe kunt u een goede selectie voor het juiste ERP-pakket voor uw bedrijf maken? Als u antwoorden wil weten op deze vragen, moet u zeker dit artikel eens lezen. Wedden dat het u zal inspireren? Of dat u er misschien zaken in terug gaat vinden waarin u nog niet gedacht had. Want ERP kopen en implementeren vergt toch wel een goede voorbereiding. En goed begonnen, is half gewonnen!

Tags: ERP
ERP systemen hebben al een hele geschiedenis achter de rug

ERP systemen zijn niets nieuws. ERP is een moeilijke, Engelse term voor bedrijfssoftware. Maar ERP heeft eigenlijk al een hele geschiedenis achter zich. Als u er meer over wil weten, moet u zeker hier eens lezen hoe het allemaal begon en gegroeid is.

Tags: ERP
Document Management Systemen vervangen geen file servers

Aan het nadenken over de invoering van een Document Management Systeem (DMS) in uw bedrijf? Goed idee! DMS biedt vele voordelen om op een slimmere manier om te gaan met documenten. Maar wat een misvatting is die vele mensen maken: een Document Management Systeem vervangt geen file servers in uw bedrijf of in de cloud. Het vult ze aan. En geeft er een extra dimensie aan.

Tags: Hardware

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen