Microsoft Dynamics - Offimac

Wat is Microsoft Dynamics ?

Microsoft Dynamics is een geïntegreerd management systeem (ERP), speciaal ontwikkeld voor KMO's.  Microsoft Dynamics is gekend omwille van zijn gebruiksvriendelijke interface en de herkenbare oplossing met rolgebaseerde werkomgevingen. 

Microsoft Dynamics NAV

Waarom Microsoft Dynamics?

Microsoft Dynamics stimuleert de individuele productiviteit

De geïmplementeerde rollencentra in Microsoft Dynamics bieden werknemers rolgebaseerde weergaves waardoor ze dagelijks in staat zijn om meer werk te verzetten dankzij een duidelijk overzicht van relevante taken en gegevens.

Verbetering van gegevensuitwisseling

Microsoft Dynamics is een bedrijfssysteem dat onderlinge verbinding toelaat. Hierdoor kan je eenvoudig gegevens uitwisselen met andere applicaties terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor de veiligheid en integriteit van jouw gegevens.

Verbeterde rapportering

Dankzij de nieuwe opties voor opmaak en rapportering in Microsoft Dynamics kan je makkelijker visueel aantrekkelijke rapporten maken. Rapporten die de boodschap effectief overbrengen!

Microsoft Dynamics stimuleert de groei van uw bedrijf

De flexibele Three-tier architectuur van Microsoft Dynamics vereenvoudigt het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Doordat Microsoft Dynamics integreerbaar is met andere bedrijfssystemen laat het de oplossing meegroeien met de behoeften van uw bedrijf.

Hoger rendement

Dankzij Microsoft Dynamics heeft u nog een betere integratie met Microsoft-office programma's. Hierdoor hebben uw werknemers vanuit hun rollencentra toegang tot Microsoft Office Outlook, Microsoft Office Excel en Microsoft Office Word zodat ze makkelijker informatie kunnen vinden, gebruiken en delen met elkaar. 

Kant-en-klare rollencentra

Microsoft Dynamics levert 21 kant-en-klare rollencentra. Deze rollencentra zijn bovendien geoptimaliseerd voor verschillende sleutelfuncties. Samen met uw Microsoft Dynamics Certified Partner kunt u uw rollencentra aanpassen of nieuwe creëeren. 

Concentratie op de eigen ontwikkeling

De juiste oplossing tegen de juiste prijs, dat is Microsoft Dynamics 2009. Microsoft Dynamics kan uw bedrijf bovendien helpen zich te concentreren op de eigen ontwikkeling en niet op de ontwikkeling van technologiesystemen. 

Hoe kan ik Microsoft dynamics implementeren?

In het belang van uw bedrijf kies je best voor een degelijke en betrouwbare firma voor de implementatie van Microsoft Dynamics. Een firma waarop u kan bouwen en vertrouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring in deze sector zijn wij dan ook dé ideale partner voor uw Microsoft Dynamics implementatie.

Contacteer ons vrijblijvend om professioneel advies te ontvangen via contact@offimac.com

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM