zowat de meest ervaren it partner in LIMBurg

U zoekt een IT-partner in Limburg?
U wil een IT-partner in Limburg die u tijd en geld bespaart?
U wil een IT-partner in Limburg die u totaaloplossingen kan bieden?

Dan zit u hier goed bij Offimac! Wij bestaan al 35 jaar en zijn daarmee zowat de oudste, maar ook meest ervaren IT-partner in Limburg.

een korte introductie 

Omdat onze klanten onze beste vertegenwoordigers zijn, laten we hen graag tot u spreken:

Wij leveren ICT-totaaloplossingen van A tot Z, maar 1 van onze hoofdactiviteiten is het bouwen van bedrijfssoftware op basis van Microsoft Dynamics NAV. Om u een 1ste beeld van deze software te geven, kan u hier enkele filmpjes terugvinden.

Indien u graag nog wat meer beeldmateriaal wilt zien, neem dan gerust een kijkje onderaan de pagina.

Waarom Offimac als uw it-partner in limburg?

Er zijn veel IT-leveranciers actief, maar slechts weinig spelers bestaan zoals Offimac al 35 jaar. Doorheen al deze jaren hebben wij heelwat kennis en ervaring in vele sectoren opgedaan. Mede hierdoor zijn wij een zeer betrouwbare business partner. Wij weten wat goede bedrijfsprocessen zijn en hoe dingen goed aangepakt en georganiseerd kunnen worden, in vele sectoren. Daarnaast bouwen wij ICT-totaaloplossingen van A tot Z, wat vele klanten tijd, geld en energie bespaart en zorgt voor kwaliteit zonder discussies. Vele bedrijven zijn al 10 of 20 jaar klant bij ons wat een bewijs van vertrouwen en klantentevredenheid is (en waarvoor we ook dankbaar zijn). Inzake bedrijfssoftware is heelwat van onze ervaring vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps, zoals voor volgende afdelingen:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

scanning

magazijnbeheer
...

Waarom offimac als uw it-partner in limburg?

  •  Ervaring en continuïteit: Offimac is al 35 jaar lang ICT-expert
  •  Doorwinterd en betrouwbaar bedrijfsspecialist
  •  Gespecialiseerde software voor tal van sectoren
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden en trouwe klanten!

 

Extra beeldmateriaal Microsoft Dynamics NAv

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx