Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ERP & CRM software voor MKB: Microsoft Dynamics 365 Business Central

Denkt u aan een efficiënte aanpak van uw verkoop, planning en administratie?
Bent u op zoek naar goede CRM of ERP software voor uw bedrijfsprocessen?
En wilt u ook meer weten over de voordelen van deze software voor uw bedrijf?

 

Bij ons vindt u de beste CRM en ERP software voor MKB. Want wij hebben kant-en-klare CRM en ERP software voor tal van sectoren. En wij realiseren volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen. Onze software voor bedrijven steunt op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een sterk digitaal systeem dat kan meegroeien met de behoeften van vandaag en morgen. Want Business Central is moderne en mobiele bedrijfssoftware van Microsoft. En Microsoft, dat is de beste garantie voor zeer goede software met toekomstperspectief.

rental offimac clients

Solide ERP software vindt u bij Offimac

Onze geïntegreerde ERP software voor MKB is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En die software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt doorheen alle processen. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software is een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat klanten kort op de bal kunnen spelen.

Offimac software ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook.  

Voordelen van onze ERP & CRM software voor MKB

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Offimac en Microsoft zijn zeer goede keuzes voor uw bedrijf

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan deze ERP software ook laten installeren op lokale servers. Offimac ERP software voor bouw is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze toepassing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

Andere oplossingen van Offimac

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen