Microsoft Dynamics 365: NIEUW naam, nieuwe doelgroepen

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwe naam voor de Dynamics producten. 

Microsoft Dynamics 365 bouwt verder op het gebruiksvriendelijke Microsoft Office 365, dat door zeer veel mensen dagelijks met plezier gebruikt wordt. Microsoft wil een stapje verder gaan en deze klanten ook met andere Microsoft bedrijfssoftware kennis laten maken. De bedoeling van Dynamics 365 is dus ook om geïntegreerde bedrijfssoftware aan Office 365-klanten aan te bieden op een herkenbare manier. Microsoft mikt met Dynamics 365 ook erg op de vele startende en kleine ondernemingen die vanuit Office 365 naar meer software willen doorgroeien zonder meteen zware investeringen te moeten doen, of die schrik hebben voor te ingewikkelde toepassingen voor hun behoeften. Eenvoud en gebruiksgemak zijn zeer belangrijk in Microsoft Dynamics 365. Het is een groot pluspunt dat klanten in dezelfde vertrouwde Office stijl kunnen blijven werken terwijl Microsoft zorgt voor al de nodige integraties in de achtergrond.

Microsoft Dynamics 365 voor kleine en middelgrote ondernemingen is 100% cloud software op Microsoft Azure. De software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, waarover u hier meer leest.

In die zin is Microsoft Dynamics 365 eigenlijk geen compleet nieuwe software die vanaf nul gebouwd werd. Microsoft Dynamics 365 is geen revolutie maar een evolutie. Het is een oplossing die is samengesteld uit reeds bestaande, degelijke Dynamics componenten, die op een andere manier verpakt werden om als doorgroei vanuit Office 365 te dienen. Voor de Belgische KMO is het vandaag de dag enkel nog maar een CRM online oplossing zoals hoger geschetst.

Microsoft Dynamics 365 past helemaal in de Microsoft visie van "mobile first, cloud first". Het is ook een strategisch product voor Microsoft, omdat men voortaan ook aan de kleinste ondernemingen vanaf 1 gebruiker bedrijfssoftware in de cloud wil kunnen aanbieden,  terwijl die vroeger Dynamics met een minimum van 3 gebruikers vaak te duur vonden. Microsoft wil met Dynamics 365 in belangrijke mate de financiële drempel voor kleine bedrijven verlagen, en kunnen meegroeien met hun tempo. Dynamics 365 is een belangrijke expansie voor Microsoft in nieuwe, grote cloudmarkten en in de wereld van start-ups. In de toekomst zullen nog meer Microsoft Dynamics 365 oplossingen op de markt komen en zal het merk nog verder uitgebouwd worden. En naar alle waarschijnlijkheid zullen de bestaande Dynamics producten in de toekomst ook een 365-naamsvariant krijgen.

Net zoals alle Dynamics producten oogt Microsoft Dynamics 365 op allerlei toestellen hetzelfde:

De voordelen van Microsoft Dynamics 365 kunnen makkelijk samengevat worden:
  • Bouwt verder op het vertrouwde Office 365
  • Integreert standaard met Office Word, Excel en Outlook
  • Is zeer gebruiksvriendelijk
  • Is 100% cloud software, dus geen zorgen of kosten van servers
  • Is modulair zodat u kan beginnen en groeien hoe u wil
  • Is beschikbaar vanaf 1 user en dus ook voor kleine of startende bedrijven
  • Integreert ook standaard met andere Microsoft technologie
  • Zal zeker evolueren
  • Is strategisch voor Microsoft en dus ook een garantie voor u

Ontdek hier meer over Microsoft Dynamics 365:

.Meer weten over Dynamics 365? Aarzel niet om ons een seintje te geven via onderstaand contactformulier.


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx