Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

Cloud oplossingen en systemen

Denkt u er aan om uw IT in de cloud te brengen?
Wilt u weten wat er kan inzake cloud computing?
Of wilt u slechts met enkele toepassingen in de cloud?

 

Ook hiervoor zijn wij graag uw partner. Want cloud computing biedt veel voordelen.

Maar er is niet 1 cloud oplossing, er zijn er meerdere mogelijk. Wat wilt u in de cloud zetten: 1 softwarepakket, meerdere pakketten of heel uw ICT? Welke aanpak u ook verkiest, wij denken graag met u mee en hebben oplossingen in huis.

Cloud oplossingen kunnen we in verschillende vormen aanbieden: full, hybride of per toepassing

Bent u een bedrijf dat relatief lichte IT heeft met niet te veel toepassingen? Of wil u af van een server in uw eigen bedrijf en alles in de cloud huren? Een specifieke dedicated omgeving voor uw bedrijf is dan waarschijnlijk de beste oplossing voor u. Het is een oplossing waarop u een server op het internet huurt en waar u al uw data op kan stockeren.

Wilt u specifieke software oplossingen zoals mail, ERP of CRM gebruiken in de cloud? Hiervoor bestaan er ook meerdere vormen van oplossing voor. U kan dit doen in een eigen omgeving  of in een omgeving die u deelt met anderen (maar vakkundig afgeschermd). Bepaalde software kan u in de cloud gebruiken, terwijl u sommige andere software misschien toch weer eerder liever lokaal draait omwille van de snelheid of betrouwbaarheid. Dit noemt men dan ook een vorm van hybrid cloud computing. Het is een vorm van IT die we alleszins ook meer en meer zullen terugzien in de toekomst. En dit zeker ook omdat meer een meer toepassingen daar op afgestemd worden in de toekomst.

Wil u heel uw IT en servers bannen uit uw bedrijf en met alles in de cloud gaan? Kies dan voor een full of dedicated oplossing helemaal op uw maat!

Los van hogerstaande zijn er ook nog bepaalde andere cloud oplossing waarvan u gebruik kan maken zoals bijvoorbeeld cloud back-up van uw bestaande data.

Hoe dan ook, cloud computing is een wereld die volop in beweging is!

Ontdek hier meer over onze andere oplossingen voor bedrijven

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen