software voor verhuur WAARMEE U SUCCES ZULT BOEKEN!

Bent u thuis in de verhuur?
En wilt u meer weten over de Offimac software voor verhuur?
Of bent u op zoek naar moderne en mobiele verhuursoftware voor uw verhuurbedrijf?

Offimac software voor de verhuur is onze verhuursoftware op basis van Microsoft Dynamics. Met dit systeem kan u al uw bedrijfsprocessen aansturen. En zorgen voor een moderne dynamiek in uw bedrijf. Want wij versnellen uw processen. En zorgen voor minder administratie en kosten. Bovendien kan u onze verhuursoftware helemaal op uw maat samenstellen. Zodat u een krachtig systeem krijgt waarmee u succesvol zult zijn. Maak hier alvast even kennis met Microsoft Dynamics 365, het platform waarop wij onze software voor verhuur bouwden:

.
EEN INTRODUCTIE TOT MICROSOFT DYNAMICS 365 EN EPOSOFT verhuurSOFTWARE

Microsoft Dynamics 365 is bedrijfssoftware van Microsoft. En EPOsoft van Offimac software voor verhuur, die werd bijgebouwd bovenop Dynamics 365 Business Central en er specifieke functies voor verhuur aan toevoegt.

EPOsoft is helemaal gebaseerd op de technologie van Microsoft. Wat maakt dat EPOsoft software voor verhuur zeer goed, toekomstgericht en mobiel is. Zodat verhuurbedrijven zowel vandaag als morgen beschikken over zeer sterke verhuursoftware.

.

EPOSOFT: EEN TOTAALSYSTEEM VOOR ALLE AFDELINGEN VAN HET verhuurBEDRIJF

EPOsoft is verhuursoftware met modules voor elke afdeling van uw bedrijf.

En EPOsoft maakt het mogelijk om alle afdelingen efficiënt aan te sturen. Tal van studies bewijzen ook dat zulk systeem voor efficiëntie, winst en besparingen zorgt. 

In onze Business Central software voor verhuur moet informatie maar 1 maal ingegeven worden. Het systeem zorgt er voor dat de informatie gedeeld wordt met andere afdelingen op het platform. Zodat dubbelwerk niet meer voorkomt maar alle data gedeeld wordt. En dit is hoe goede software hoort te werken! Want dat betekent efficiëntie en geldbesparing.

Al de modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Bovendien werkt onze verhuursoftware ook naadloos samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Zodat gebruikers zeer snel aan de slag zijn met EPOsoft. Want het is zeer gebruiksvriendelijke en herkenbare software!


VERLICHT UW administratie EN ZORGT VOOR DYNAMIEK IN UW PROCESSEN

EPOsoft is de naam van onze Microsoft verhuursoftware. In ons pakket vindt u volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

verhuurbeheer

FINANCIËN

services

LOGISTIEK

PROJECTBEHEER

SCANNING

RAPPORTERING
.
EPOsoft werd ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring. Deze software voor verhuur werd gebouwd volgens ISO9001. En onze oplossing werd na lange testen ook gecertificeerd door Microsoft. Want EPOsoft voldoet aan de strengste normen.

De EPOsoft oplossing voor verhuur is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst. Het is moderne, duurzame en zeer betrouwbare software voor verhuur.

EPOsoft is de moderne, mobiele verhuursoftware die er voor zorgt dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw onderneming beheerd wordt vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer nodig zijn
 • Medewerkers weinig opleiding nodig hebben om het te leren
 • Directies en ondernemers beter overzicht, grip en controle 
 • Gebruikers en management betere rapportering krijgen
 • Verhuurbedrijven efficiëntiewinsten boeken

.

WAT IS DE KRACHT VAN EPOSOFT software VOOR verhuur?

EPOsoft verhuursoftware biedt vele voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BRANCHE SPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP
.

.

EPOSOFT IS MOBIELE SOFTWARE VAN DE MODERNE GENERATIE!

EPOsoft software voor verhuur is ontwikkeld voor moderne projectorganisaties, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun ERP kunnen werken. EPOsoft kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op kantoor werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u bij klanten, thuis of onderweg kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. EPOsoft verhuursoftware werkt op al deze toestellen, waardoor u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds uw data kunt consulteren!

.

IN DE CLOUD OF LOKAAL, MET OF ZONDER MAATWERK, extra apps: HET KAN ALLEMAAL

EPOsoft is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. Of u kan deze verhuursoftware ook laten installeren op lokale servers. Onze oplossing is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze software is inzetbaar in elk bedrijf. En u kan uitbreiden met apps en andere software.

Lees hier over de detailinhoud van onze software voor verhuur.

En op deze link kan u meer nalezen over onze internationale oplossingen voor de verhuur.

.

EPOSOFT EN MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEILIGE KEUZES

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden zoals internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En EPOsoft is door Microsoft gecertificeerd. Dus met EPOsoft zit u ook zeer veilig voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. Doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan.  En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps. Want dat is wat klanten willen die op zoek zijn naar verhuursoftware: een systeem dat met hen kan meegroeien.

Op deze link kan u meer lezen over sectorspecifieke functionaliteiten van Offimac voor Business Central software.

Op deze link kan u ook meer detailinformatie lezen over de inhoud van onze verhuursoftwaremodule

.


DE EPOSOFT software voor verhuur KAN U UITBREIDEN MET MEER

Wilt u uw oplossing nog verder uitbreiden? Dit is 1 van de grote sterktes van ons systeem. Want bij ons kunt u uw software helemaal op uw maat samenstellen en uitbreiden.  U ontdekt er elders op onze site meer over, maar hierbij vindt u enkele van de mogelijkheden van onze verhuursoftware:

.

ONTDEK HIER MEER OVER verhuursoftware DOOR TE KLIKKEN OP DE LINKS:

ERP | CRM | Planning | Apps | Documentbeheer | SharePoint | Office 365 | Rapportering


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij de Microsoft Dynamics-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs