Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

Bouwsoftware waarmee u heel betrouwbaar kunt bouwen

U bent op zoek naar bouwsoftware?
Of wilt u met nieuwe bouwsoftware uw bedrijf efficiënter laten werken?
En u wilt ook graag controle en overzicht bewaren over heel uw bedrijf?

 

Voor ieder bouwbedrijf is een implementatie van de juiste bouwsoftware de dag van vandaag een must. Want met goede bouwsoftware en planningssoftware kan u de alledaagse werking van uw bedrijf efficiënter maken. En kan u ook de kosten binnen uw bedrijf reduceren. Bovendien krijgt u met goede bouwsoftware meer grip en controle op uw bedrijf. En u kan u de juiste managementbeslissingen voor de toekomst maken. 

Welke bouwactiviteiten u ook doet, waarschijnlijk wilt ook uw bedrijf steeds goedkoper en efficiënter werken. Goede bouwsoftware helpt u hier ook mee. En het zorgt er ook voor dat u meer rendement hebt. Want het doel van software is om geld te helpen verdienen.

Onze software voor de bouw is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat betekent zeer degelijke software die toekomstgericht is. Zodat u vandaag en overmorgen performant kunt werken. En u werven succesvol kunt aansturen. Onze bouwsoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de sector. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO:9001. En na lange testen is het ook  gecertificeerd door Microsoft. Onze oplossing voldoet aan de strengste normen inzake techniek en support. En daardoor kreeg onze software ook de erkenning van Microsoft. Onze software is dus topkwaliteit voor uw branche!

rental offimac clients

Krachtige en kant-en-klare bouwsoftware voor al uw afdelingen

Om bouwsoftware te implementeren in uw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Veel verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. En als bouwbedrijf kan u kiezen voor verschillende softwarepakketten voor verschillende afdelingen van uw bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas als al uw afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Onze bouwsoftware is gebouwd op het ERP-pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want met Microsoft Dynamics Business Central komt u in de vertrouwde Microsoft omgeving terecht die u kent van Microsoft Outlook en de verschillende Office programma’s. En dat is sowieso een eerste zeer sterke troef. Want dat zorgt voor erg gebruiksvriendelijke software waarmee mensen graag werken.

Voor de bouw ontwikkelden wij specifieke bouwmodules die we aan Business Central toevoegen. En die wij steeds met elkaar verbinden. Zodat u 1 samenwerkend softwaresysteem krijgt. En dat u beschikt over een platform dat u kunt uitbreiden met andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer.

Onze bouwsoftware vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van calculatie tot factuur. En dat is een tweede troef. Want het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij hun job efficiënt kunnen doen. Want onze bouwsoftware bevordert de efficiëntie en productiviteit. En het zorgt er voor dat bouwondernemers en projectleiders kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze bouwsoftware:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

Mobiele bouwsoftware is vanzelfsprekend vandaag de dag. Omdat de bouw bij uitstek mobiel is.

Offimac bouwsoftware is ontwikkeld voor moderne bouwbedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Want de bouw is mobiel en veel van het werk gebeurt op de werven. Onze bouwsoftware kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u op werven kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

rental offimac business central rental software

U kan onze bouwsoftware zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die u heeft. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele bouwsoftware die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze bouwsoftware zich aan al naargelang de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat u niet moet zoeken. 

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem, dan zit u goed bij ons en Microsoft. Want samen vormen wij een ijzersterke combinatie!

 

Aan onze mobiele bouwsoftware kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

Naast administratie en planning willen bouwbedrijven ook een goede opvolging van de werven. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze bouwsoftware ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Laat u inspireren door Microsoft Dynamics 365 Business Central en de meerwaarde voor de bouw

Omdat onze bouwsoftware steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in de bouw. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een leverancier die over 10-20 jaar zeker nog zal bestaan. Samen bieden wij zeer goede software voor bouwbedrijven, die zeer toekomstgericht en bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun bedrijf krijgen. Want dat willen zij. En dus leveren wij software van calculatie tot planning,  en nog veel meer. Ook haar sterke mobiele eigenschappen dankt onze bouwsoftware aan de sterke fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office en integreert zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Daardoor is het ook een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. En het zijn stuk voor stuk toepassingen waarmee ze graag zullen werken. Want zij voelen herkenbaar aan. En daarnaast staat Microsoft er voor garant dat het nieuwe technologie en innovatie zal blijven integreren.

Voordelen van de bouwsoftware van Offimac

De bouw begint bij klanten en calculaties, die leiden tot orders, vorderingsstaten en facturen. En hierbij komen ook aankopen, magazijnen, voorraden en logistiek kijken.

Bouwbedrijven willen daarom ook bouwsoftware van A tot Z krijgen. Want dat zorgt voor efficiëntie.

De meerwaarde van Offimac is dat wij specifieke functionaliteiten voor de bouw kant-en-klaar hebben. Zoals functies voor calculatie, projectbeheer, planning, services, personeelsbeheer, urenregistratie en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren.

Dit alles maakt onze bouwsoftware zeer compleet, betrouwbaar en toekomstgericht. Zodat u met een gerust kunt bouwen aan uw digitaal systeem van uw wens.

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze bouwsoftware:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Offimac en Microsoft zijn een zeer goede keuze voor uw bouwsoftware

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de bouwsector zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan. Daarnaast hebben wij een schat aan expertise in huis. En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules en apps. Want dat is wat klanten willen.

 

Andere oplossingen voor de bouw die u kunt aansluiten bij onze software voor de bouwsector

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de bouw. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel voor onze aanpak is het zorgt voor kwaliteit. En dat het bouwbedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de bouw inzetten:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Software bouwsector

Bouw software

Bouw bedrijven

Software bouw