Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

Software voor installatiebedrijven op basis van 40 jaar ervaring

Bent u op zoek naar software voor installatiebedrijven?
Wilt uw bedrijf efficiënter werken?
En wilt u dit graag doen met toekomstgerichte oplossingen?

 

Dan zijn wij uw partner!

Want de implementatie van software voor installatiebedrijven is één van onze specialisaties. Met meer dan 40 jaar ervaring bezitten wij heel wat vakmanschap hierin. En mede daarom zijn wij dé ideale partner voor bedrijven in de installatiebranche. Want wij weten hoe we installateurs kunnen vooruithelpen. Met minder administratie en meer efficiënte processen. En we begeleiden hun ook graag in digitale trajecten van A tot Z.

Door het implementeren van onze software voor installatiebedrijven kunnen klanten de efficiëntie van uw organisatie verhogen. En daarmee ook de kosten reduceren, wat leidt tot meer winst.

Wij hebben veel kant-en-klare software voor installatiebedrijven in huis. Laat u door onze oplossingen inspireren! 

rental offimac clients

Solide software voor installatiebedrijven met modules van A tot Z

Onze software voor installatiebedrijven is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En meer specifiek op het Business Central softwareplatform. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor KMO-bedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor installatiebedrijven bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat van de installatiebranche ingericht is. En veel kant-en-klare functionaliteiten bevat die u snel in gebruik kunt nemen. Zodat u snel kunt schakelen door een kortere implementatietijd. Bovendien kunt u onze software voor installatiebedrijven makkelijk uitbreiden met onze andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer. Want ook dat zijn bouwstenen voor een goed digitaal systeem voor de bouw.

De Offimac software voor installatiebedrijven ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Onze software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor installatiebedrijven is een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat installateurs kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor installatiebedrijven:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

Onze software voor installatiebedrijven kunt u stap voor stap uitbouwen

Als u software voor installatiebedrijven wil implementeren zijn er verschillende mogelijkheden. U kan kiezen voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van uw bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas als al uw afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan u dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al uw afdelingen samen aan te sturen. Want zulke oplossing biedt grote voordelen. Hierboven vond u reeds enkele van de modules die u stap voor stap kunt activeren bij ons.

Los van vele modules per afdeling is het vandaag de dag ook een absolute must dat uw software voor installatiebedrijven mobiel is. Want in de installatiewereld gebeurt zeer veel op de werven. En een groot deel van het werk en de administratie moet dus ook vanop de werven kunnen gebeuren. 

Onze software voor installatiebedrijven is ontwikkeld voor moderne installateurs, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u op werven kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Naast administratie en planning willen installatiebedrijven ook een goede opvolging van de werven. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Aan onze mobiele installatiesoftware kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

Voordelen van onze software voor installatiebedrijven

Onze software voor installatiebedrijven is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor de bouw. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor installateurs:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Offimac en Microsoft zijn zeer goede keuzes voor uw bedrijf

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor installatiebedrijven zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

Enkele specifieke redenen waarom installateurs kiezen voor ons

Kant-en-klare modules

Offimac beschikt over heel wat kant-en-klare specifieke software voor installatiebedrijven. Daardoor kunnen wij een snellere opstart en een bewezen succesvolle manier van werken aanbieden. En hierdoor vermijden klanten duur maatwerk. 

40 jaar ervaring in automatisering in de installatiebranche

Met meer dan 40 jaar praktijkervaring zit software voor installatiebedrijven ons in de genen ingebakken.

Onze mensen maken het verschil

In het huidige technologische tijdperk pakken veel technologiebedrijven uit met innovatieve softwaretoepassingen. Maar steeds vaker echter blijkt dat vooral de mensen achter het ICT-bedrijf het verschil maken. Want op basis van een menselijke aanpak realiseren wij oerdegelijke kwaliteit en succes voor onze klanten.

Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat over de implementatie van software voor installatiebedrijven houden wij er een aparte visie op na. Want kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder. En deze aparte visie betekent: het nakomen van afspraken en het voeren van een transparante communicatie. 

Eén aanspreekpunt voor heel uw ICT

Geen ellenlange discussies met verschillende IT- of telecomleveranciers, Offimac is één aanspreekpunt voor heel de ICT en software voor installatiebedrijven. Van bedrijfssoftware tot ICT-infrastructuur, Offimac zorgt voor de totaaloplossing en ontzorgt klanten.

 

Andere oplossingen van Offimac die complementair zijn met onze software voor installateurs

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel van onze aanpak is dat dit zorgt voor kwaliteit. En dat het bedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software voor installatiebedrijven :

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen